Over ons

Brasserie BOB & Co

Restaurant in Den Bosch: welkom bij Brasserie Bob & Co

Lekker uit eten in Den Bosch in een omgeving waar je je comfortabel voelt en je echt kunt genieten van goed eten en drinken in een heerlijke sfeer?
Het is niet vanzelfsprekend, maar bij Brasserie Bob & Co vinden we dit wel HET uitgangspunt voor jouw lunch of avondje uit. Bij ons ben je verzekerd van een lekkere lunch, borrel en in de binnenstad van Den Bosch.

Heerlijke lunch met een twist

Overdag verwelkomen we je graag op ons zonnige Bossche terras voor een lunch of borrel. Onze lunchkaart bestaat uit verschillende lunchgerechten, van broodjes tot salades en meer. Wij verrassen je graag met gerechten met een twist.

Bossche Bollen van Jan de Groot

Zin in zoet? Natuurlijk hebben wij de enige echte Bossche Bollen van Jan de Groot. Deze specialiteit uit Den Bosch kan je niet missen. Een Bossche Bol met koffie, cappuccino of thee, genieten!

Gezellig dineren bij Brasserie BOB & Co

Een hapje eten in de avond, kom gezellig bij ons langs en geniet van onze brede dinerkaart. Onze keuken is Europees met een twist maar we maken ook vaak een uitstapje naar de Aziatische keuken. En bij een diner hoort natuurlijk ook een bijpassend drankje. Onze drankkaart bestaat uit de lekkerste wijnen, (speciaal) bieren, Gin & Tonics en Cocktails. Er is ook genoeg keuze voor alcoholvrije drankjes. Zo hebben we alcoholvrije bieren, bieren met een laag alcoholpercentage maar ook speciale Mocktails.

 

Dus je bent van harte uitgenodigd in ons restaurant in Den Bosch; kom eens sfeer proeven en laat je verrassen door de smakelijke gerechten en uitgebreide opties. En heb je te maken met allergieën of dieet wensen? Ook daar helpen we je graag bij! Een Bossche Bol, lunch, borrel of diner, bij Brasserie Bob & Co is het is sfeervol en ongedwongen genieten. Reserveer een tafeltje of loop gezellig voorbij, zien we je snel?