Reserveren

Reserveren

Maak een reservering bij Brasserie Bob & Co

Sfeervol én comfortabel genieten van heerlijk eten en drinken? Op deze pagina kan je reserveren bij Brasserie Bob & Co voor een lunch of diner. Natuurlijk staat veiligheid bij ons voorop en daarom werken wij volgens de regels van het RIVM. Zo geniet je extra comfortabel en zonder zorgen!

Voorkeur voor een tafel op het terras of binnen in het restaurant? Voor een reservering op het terras kun je ons bellen via 073-6140665. Via deze pagina kun je alleen reserveren voor een tafel bij ons binnen. Vul onderstaand contactformulier in om te reserveren bij Brasserie Bob & Co en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op ter bevestiging! Eventuele opmerkingen of wensen kun je toevoegen door te klikken op ‘Voeg een bericht toe’ bij het contactformulier.

Let op! De bevestiging van de reservering komt mogelijk in de spambox terecht, onze excuses voor het ongemak. Je kunt dit voorkomen door ons e-mailadres (reserveren@brasseriebobenco.nl) toe te voegen aan het adressenbestand. We adviseren je om ook de spambox in de gaten te houden.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De Uniforme Voorwaarden Horeca zijn hier te downloaden.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens